Block title
Block content
rechtstaande letters

Vaak krijg ik de vraag of ik de houten letters die ik maak wat dikker kan maken. Standaard zijn de letters 10mm dik. Klanten vragen dikkere letters met de bedoeling deze rechtop te kunnen zetten op de kast of boekenplank. Voor sommige namen kan dit werken. Maar als je bijvoorbeeld de naam "Noor" in losse letters wil laten opstaan, heb je toch een probleem. De rondingen van de "o" zorgt ervoor dat de letter niet mooi blijft staan. Er zijn uiteraard nog andere letters met rondingen die voor problemen kunnen zorgen.

Plankje met groef

Plankje met groef

Dus ik ging op zoek naar een geschikte oplossing. En die vond ik. Een plankje met een groef. De groef wordt uitgefreesd door mijn freesmachine. Het groefje is net zo breed, dat je de letters er strak en vast kan inschuiven. Zo kan je de letters van een naam of woord mooi rechtop zetten, zonder dat de letters kantelen of omvallen bij iedere trilling.

Houten voetjes

Nieuw: zet letters en figuurtjes rechtop met een houten voetje. Een klein houten balkje met een uitsparing. Met 2 stuks zet je één letter rechtop. Ook een naam uit één geheel kan je met 2 voetjes rechtop zetten. Ideaal bij de presentatie van je doopsuiker. Of bij de entree van de feestzaal van je huwelijk.

Letter rechtopstaand
Letter rechtop
Zet een letter rechtop met een houten voetje.
Detail voet in MDF
Detailfoto
Detailfoto van voetjes onder houten letter.
Presentatie trouwletters
Initialen
De initialen van een trouwpaar. Zet ze rechtop met houten voetjes. Gebruik de letters daarna als gastenboek voor je bruiloft.

Voorbeelden

Vaak vind je in winkels en online van die standaard voorgemaakte rechtstaande letters als "Home" en "Love". Bij Lief en Leuk kan nu iedere naam, woord of zelfs slogan rechtop staand gemaakt worden. Enkele foto's met voorbeelden zie je hieronder.