Block title
Block content

Op zoek naar reuzegrote letters, tot wel 1 meter hoog? Bij Lief en Leuk bestel je XXL letters op maat. Grote houten letters in MDF. In ieder gewenst lettertype. Ideaal voor promotie van een actie of merk. Als signalisatie letters op een event. Als eyecatcher op een feest. Of als een vette slogan op je bedrijfsfeest.

Bestel je letters

XXL event letters

Op een event met vele gasten of een groot feest, is het soms lastig een bepaalde boodschap goed en duidelijk in beeld te brengen. De URL van je website, of de te gebruiken hashtag van je event voor social media reacties. Hoe breng je dit op een leuke en ludieke manier krachtig in beeld? Een mooie manier is om je boodschap in reuze letters te laten maken. In houtkleur worden de letters aangeleverd. Zelf kan je ze dan lakken in strak wit, of een hip kleurtje. Een goed geplaatste spot erop, en de letters worden een ware eye-catcher. De letters kunnen voorzien worden van een houten statiefje. Zo kan je de letters makkelijk rechtop zetten.

Fotoshoot

Grote MDF letters fotoshootGrote letters als attributen voor een fotoshoot. Een naam in grote houten letters als geboortekaartje. Bijvoorbeeld voor foto's van je zoon of dochter. Denk hierbij aan:

  • Geboorte
  • Doopfeest
  • Eerste communie
  • Lentefeest

Voor de trouwers: een grote "JA" voor de aankondiging van een huwelijk. Mega-letters voor een trouwreportage.

Ook voor bedrijven, verenigingen of politieke partijen zijn er leuke dingen te doen met grote letters. Met het hele team op de foto. De letters van de naam van het bedrijf in de handen. Een teamfoto die erg origineel is. En de naam van het bedrijf knalt eruit.

Gastenboek

Grote letters kunnen ook gebruikt worden als gastenboek voor een feest. Meestal 60cm hoogte. De letters worden vaak gelakt in een witte, matte verf. Gasten van je feest kunnen er dan een persoonlijke boodschap op achterlaten.

Bestel je letters

Wenskaartjes

wenskaart met naam in MDFOok voor wenskaartjes of uitnodigingen zijn grote MDF letters een leuk idee. De naam van je kind in grote houten letters. Losse letters of alles uit één stuk. In ieder gewenst lettertype. Leuk als verjaardagskaartje. Of als persoonlijk kerstkaartje.

Lichtletters

Van die grote coole letters die licht geven. Ook wel marquee letters genoemd. Die kan je ook zelf maken. Hier vind je een tutorial over lichtletters. De tutorial gaat over kartonnen letters, maar dan heb je een idee waar het over gaat. Bij houten letters kunnen de gaten eventueel voorgefreesd worden. Zeker voor een event erg leuk. Of als lichtletter op je foodtruck. De klanten stromen binnen!

Etalage decoratie

Grote houten lettersHeb je een goed idee voor het aankleden van je etalage? Lief en Leuk maakt houten figuren en letters op maat. Grote houten letters voor de inrichting van je winkel of etalage. Grote cijfers, een percentage-teken om kortingen en solden extra in de verf te zetten. Een ware eyecatcher voor langslopende klanten.

De naam van je winkel in grote letters. Of je logo in MDF. In de vitrine, of achter de desk van de balie. Houten pijlen als signalisatie voor in de winkel of je bedrijf. Symbolen voor de uitgang, de toiletten, of de vestiaire. Alles kan in hout gemaakt worden. MDF kan je ook heel makkelijk verven in iedere gewenste kleur.

Signalisatie letters

Mega letters gebruiken voor de signalisatie op je event of feest. Met grote letters leid je de bezoekers vlot naar de juiste plek. Grote pijlen of symbolen wijzen alle mensen de juiste weg. Door het lichte maar toch zeer stevige materiaal (MDF), kan je de letters makkelijk op hoogte plaatsen. Zo zijn de letters optimaal zichtbaar. Een goede verlichting erop, en het beoogde effect is maximaal.

Rechtop zetten

Je kan de grote letters rechtop zetten, door er achteraan een statiefje achter te plaatsen. Eventueel kan ik ook een houten plank met groef maken om de letters recht te laten staan.

Bestel je letters

Prijzen

10mm dik
10cm hoog€2,9
15cm hoog€3,9
20cm hoog€5,2
25cm hoog€6,9
30cm hoog€9,2
35cm hoog€12
40cm hoog€15,5
45cm hoog€18,8
50cm hoog€22,6
55cm hoog€26,6
60cm hoog€31
65cm hoog€35,7
70cm hoog€40,5
75cm hoog€45,4
80cm hoog€50,2
85cm hoog€54,7
90cm hoog€58,8
95cm hoog€62,3
99cm hoog€65