Block title
Block content

Helemaal hip en hot in 2019: lichtletters! Je ziet ze op ieder event of festival. Reuzegrote letters met lampen. Ook wel bekend onder de naam marquee letters.

Lichtletters huren

Lichtletters zijn best duur. En vaak heb je ze ook maar éénmalig nodig. Vandaar dat letters huren interessant is. Je kan de letters op verschillende plaatsen huren. Prijzen voor de huur van een lichtletter van 1 meter hoog ligt rond de 45 euro.

Toepassingen

Waar worden die lichtletters nu voor gebruikt? Voor een bruiloft worden vaak de letters "Mr & Mrs" gehuurd. Of ook wel "JA", "LOVE" en "I DO". Een prachtige eyecatcher voor je bruiloft. Zo'n mooie lichtletters geven de trouwfoto's van het avondfeest een laagje glamour.

Ook voor bedrijven zijn lichtletters interessant. Op je bedrijfsfeest zet je de bedrijfsnaam in licht op het podium. Of op een beursstand laat je je bedrijfsnaam oplichten. Een echte klantenmagneet.

Lichtletters zelf maken

Zelf een beetje handig? Dan kan je ook zelf aan de slag om letters met licht te maken. Op internet circuleren wel enkele DIY video's om inspiratie op te doen. Hieronder alvast enkele om je op weg te helpen. Op de website van praxis vind je een stap-voor-stap handleiding om zelf lichtletters te maken. Gebruik je dimbare lampen, dan kan je de letters ook mooi laten oplichten. Met de bassen van de muziek mee, flashen je letters dan mooi mee. Top-effect!