Block title
Block content

Grote witte houten trouwletters Stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan laat je binnenkort ook trouwfoto's maken. Wat is er dan belangrijk? Een speciale locatie, een perfect geknipt kapsel, en een dress to impress. Verder een bekwame fotograaf die zijn vak kent.

Maar om die trouwfoto's nog wat extra's te geven, kan je ook denken aan leuke attributen. Bijvoorbeeld grote houten letters. Letters die een je ook nog als gastenboek kan gebruiken, en later als herinnering een mooie plaats in de woonkamer kan geven.

Grote letters bestellen

Aankondiging trouw

Aankondiging trouwKondig je binnenkort je trouw aan? Dan kan je dat op een originele en unieke manier doen. Een afdruk van je hand in het strand, met de trouwringen erin, maakt de boodschap duidelijk. Love is in the air! Let's get married!

Locatie

Trouwfoto's maken doe je best bij stralend helder weer. Maar de locatie is nog belangrijker. Een unieke plek in je woonplaats. Of op een locatie die voor jullie een bijzondere herinnering heeft? Dus een herkenbare plaats is

Grote letters

Grote MDF letters voor trouwOp pinterest vind je veel leuke ideetjes voor originele trouwfoto's. Check it out! Lief en Leuk maakt letters in hout, van groot tot klein. De initialen van het trouwpaar, met een ampersand-teken. MDF-kleurig of in witte letters. Bekijk alle mogelijkheden van XXL letters

MDF letters bestellen